Financieren

 

Opstellen Financieringsplan

Onze jarenlange bancaire ervaring staat garant voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige financieringskennis. In de huidige virtuele wereld, wordt u als ondernemer de vraag gesteld uw financieringsvraag digitaal bij uw bank aan te leveren. Graag zijn we u van dienst uw financieringsplan op te stellen zodat u de best mogelijke financieringsoplossing kunt realiseren. De kans op een succesvolle en spoedige realisatie van uw investeringsplannen wordt door een kwalitatief hoogwaardig financieringsplan aanzienlijk vergroot.

Financieringsregisseur

Uw regisseur voor al uw financieringsvraagstukken: Bedrijven Plein Zeeland. Met onze schat aan  ervaring op het gebied van financieren, zijn wij uw partner in business. Alle financieringsvormen zijn wij in de praktijk tegen gekomen en we hebben de afgelopen decennia veel ervaring opgebouwd. Graag willen we onze kennis en ervaring beschikbaar stellen om uw investeringen passend te financieren. Vanuit de goede contacten met banken en een groot aantal connecties met investeerders weten we u als ondernemer verder te helpen in het realiseren van uw ambities in Zeeland. We regisseren uw financieringsvraagstuk door met u de best mogelijke partij te selecteren. In de nieuwe wereld van investeren en financieren, wordt het steeds belangrijker om meerdere partijen te betrekken bij uw zoektocht naar kapitaal. Uiteraard kijken we ook voor u naar beschikbare investeringsfondsen in Zeeland en mogelijkheden via bij voorbeeld Impuls Zeeland. Ook kunnen we u helpen bij het zoeken naar subsidiemogelijkheden voor uw investeringen.

 

Actualisatie financieringsarrangement

U kunt bij ons ook terecht om uw bestaande financieringen te laten toetsen en te beoordelen of u nog passend gefinancierd bent. Hierbij beoordelen we niet uitsluitend uw huidige tarieven, maar eveneens uw financieringscondities en –voorwaarden. De actuele situatie van uw onderneming in combinatie met de huidige en toekomstige ontwikkelingen kan aanleiding zijn naar een nieuw, passend financieringsarrangement op zoek te gaan. Wanneer uw bedrijf onverhoopt in zwaar weer terecht is gekomen, zijn we graag uw partner in business om naar oplossingen te zoeken voor uw financiering en liquiditeit.               

 

Is één van bovenstaande situaties van toepassing binnen uw onderneming? Neem contact op met 06-31252107 of stuur een mail naar info@bedrijven-pleinzeeland.nl

De virtuele ontmoetingsplaats voor ondernemend Zeeland