De Dahua camera, iets voor jou?

Ben je van plan om een waardevol pand te beschermen met camerabeveiliging? Dan is de Dahua camera misschien iets voor jou. Deze camera’s kun je verbinden via het internet om overal beeld te krijgen van wat er plaatsvindt in de ruimte die je wilt beveiligen. De camera’s zijn niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook openbare veiligheid gebouwen en de bank- en transportsectoren maken al wereldwijd gebruik van deze beveiligingscamera’s. Het zijn de perfecte camera’s om te gebruiken als je altijd een overzicht wilt hebben over je bedrijfsruimte of pand.

De IP Dahua camera’s

De IP Dahua camera maakt gebruik van het internet om de beelden overal door de gehele wereld live af te kunnen spelen op je tablet, smartphone of computer. De verschillende functies van de camera’s zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld goed in het donker te kunnen zien of in de nacht. Dit betreft de Dahua camera’s met een IR filter. Ze hebben een goede resolutie waardoor je alles op het beeld duidelijk kan zien en sneller de misdadigers kan identificeren als dit mogelijk is. De verschillende modellen zijn geschikt voor allerlei toepassingen, van het filmen van gehele ruimtes binnen tot het opnemen van een specifieke ruimte buiten.

Als je een groot oppervlak wilt bedekken met camera’s kom je er al snel achter dat je gebruik moet maken van verschillende modellen beveiligingscamera. Zo heb je bijvoorbeeld hoek camera’s met een fisheye lens die gemaakt zijn om gehele ruimtes er in een keer op te zetten. Dit is vooral geschikt voor grote lege ruimtes. Ook zijn er camera’s met een recht beeld die een duidelijk beeld geven van alles wat plaatsvindt voor de camera. Ook zijn er speciale camera’s voor buiten.

Het voordeel van de Dahua camera is dat je alle beveiligingscamera’s kan koppelen aan hetzelfde netwerk. Hierdoor krijg je een breed overzicht van alles wat er gebeurt in de ruimtes in een bedrijfspand, op een terrein of in een woning.

Waar je op moet letten

Als je een IP Dahua camera gaat bestellen moet je op een aantal dingen letten. Het is zo belangrijk dat je op het gehele terrein een goed wifi netwerk hebt. Alle camera’s moeten een goede verbinding hebben om te voorkomen dat de kwaliteit van het beeld wordt verlaagd of dat de video achter gaat lopen. Het grote voordeel is echter wel dat deze camera’s een geweldig beeld hebben, zelfs in de nacht!

Tip: Camerashop24.nl