De luxe komt nu heel dichtbij

Vroeger hield ik een andere mening na op het feit dat soms op luxeproducten korting wordt gegeven. Eerst vond ik het niet kunnen want het is toch niet voor niets een luxeproduct. Nu weet ik wel beter. Er is namelijk sale bij Jacob Cohen, en daarom heb ik maar meteen meerdere broeken van ze besteld in meerdere maten, gewoon omdat ik vind dat ik nieuwe broeken nodig heb, maar ook omdat ik gewoon heel erg van het merk hou en daar is ook wat voor te zeggen. En schoenen had ik trouwens ook nodig, en die heb ik ook gevonden.

 

De combinatie van mijn dromen

Ik doe meestal niet zo extatisch over kledingstukken, maar toen ik de sneakers van Mason Garments zag, viel ik bijna steil achterover. Wat een prachtige schoenen, dacht ik. Die wil ik hebben. Ze vielen me fantastisch, niet te groot of te klein maar de perfecte maat en het allermooiste was dat ze ook nog eens heel goed pasten bij de nieuwe jeans die ik had besteld. Daarom begin ik ook over beide, want de combinatie is er echt eentje waar ik lang van heb gedroomd. Zoiets gebeurt niet vaak, dat het zo goed bij elkaar weet te passen en dat is bijzonder.

 

De perfecte outfit voor mij

Ik ben lang op zoek geweest naar wat mijn stijl nou precies inhoud. Een lange tijd heb ik maar dure kleren gekocht omdat ik wist dat een groot deel van de mensen dat niet kunnen betalen en ik daarom een stijl had. Dat bleek uiteindelijk toch wel tegen te vallen, want ik wist helemaal niet hoe ik het moest combineren. Ik kocht lukraak allerlei kledingstukken zonder coördinatie. Dat weet ik nu gelukkig stukken beter en daarom ben ik ook zo blij met deze combinatie van een broek en een paar schoenen. Ik kan er niet over ophouden, ik vind ze fantastisch.Webwinkels