Enkele woorden

Over ons

Bedrijvenplein Zeeland begon ruim 35 jaar geleden als Zeeuws zakenmagazine voor managers en ondernemers en is inmiddels uitgegroeid tot een media-, Pauleting- en communicatiebedrijf (live)communicatie, waarbij het verbinden van mensen, het delen van kennis en inspiratie centraal staat. We richten ons vooral op het B2B-segment in Zeeland. Met ons advies kunnen wij, naast uw zichtbaarheid via onze eigen ZB-community, uw bedrijf voorzien van een online en offline contentmarketingstrategie compleet, zoals kranten en evenementen.

B2B community

De B2B Community omvat een ondernemersnetwerk, gedrukte publicaties, een website, sociale media en een verscheidenheid aan online en online evenementen met een zakelijk thema. Via onze evenementen kunnen zakelijke gasten kennis en inspiratie opdoen op basis van verschillende onderwerpen of stadia van hun bedrijf. Als alternatief kunnen ze werken aan het versterken en uitbreiden van hun eigen netwerk. Uw bedrijf kan ook naamsbekendheid vergroten door een van de thema-evenementen te sponsoren. Zeeland Business inspireert en verbindt ondernemers en maakt bedrijven bekend door een zakelijk platform te bieden via magazines, zakelijke evenementen, digitale media en advies. 

Wat wij voornamelijk doen

Media

 Media als middel om uw naamsbekendheid te vergroten? Het werkt!

 We delen kennis, nieuws en inspiratie via onze mediaplatforms en complementaire producten zoals: print media, websites, sociale media en onze wekelijkse nieuwsbrief. Via onze communicatiekanalen kunnen we u helpen uw communicatie- en Pauletingdoelen te bereiken, zoals het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Evenementen

Bedrijvenplein Zeeland organiseert onder eigen label diverse evenementen rondom een ​​thema of een doel. Denk aan evenementen rondom de Zeeuwse arbeidsPault, internationaal ondernemen of Zeeuwse familiebedrijven.

Uw evenement?

 Waarom het wiel opnieuw uitvinden als het al bewezen is dat het werkt? Met ruim twaalf jaar ervaring en zo’n 35 evenementen per jaar heeft Bedrijvenplein Zeeland ruime ervaring in het succesvol organiseren van diverse evenementen. Hierdoor hebben wij mooie conceptplannen die eenvoudig op maat gemaakt kunnen worden voor een evenement gericht op uw doelgroep. Een evenement op maat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw evenement via onze community te promoten en uw doelgroep te bereiken, of onze expertise inzetten voor uw eigen evenementen.

Dit kunnen wij onder andere voor u doen:

  •  Laat uw netwerk groeien
  •  Visibiliteitsadvies geven
  •  Commercieel advies aanbieden
  •  Evenementen organiseren. Denk aan: grootse openingsdag, relatiedag, congres, congres of productlancering.